Kongekilden buffet

Menu

Menuen sammensætter vi i harmoni med de 4 årstider og torvets udbud af friske råvarer.
Priser:
1 ret kr. 198,-
2 retter kr. 248,-
3 retter kr. 298,-
4 retter kr. 358,-

* tillægspris for Oksemørbrad kr.40.- (grundet stigende fødevarepriser)
Vi forbeholder ret til prisændringer.

Forretter

Aromatisk tun på spæde salater hertil sprød ost og citron/basilikums olie samt langttidsbagte cherrytomater.
Fisketerrin af torvetsfisk serveret med jomfruhummer olie, ristet kammusling og rørt citron cremefraice samt dampede julienne urter og brøndkarse.
Rugmelsstegt vildlaks hertil pastinak puré, rosenkål, rugbrød og krydderurter og rødbede skum.
Perlehøne terrin serveret med 2 slags pesto samt ristet parmaskinke.
Capaccio af okse serveret med revet primadonna, hakkede krydderurter samt trøffelvinagrette.

Hovedretter

Langtidsstegt kalvecuvette serveret med rodfrugt timbale, små kartofler vendt med krydderurter samt årstidensgrønsager og salvie sky.
Rosmarin marinerede unghane bryster serveret med lun perlebyg bagterodfrugter samt morkel flødesauce.
Okse filet fyldt med trøfler og morkler hertil små ovnbagte kartofler timian bordelaise samt årstidens grønsager.
Helstegt kalvefilet med salt bagte kartofler, salvie marinerede grøntsager og rødvin sky.
Oksemørbrad svøbt i Parma skinke og abrikos, hertil bagte rodfrugter med hasselnøddeolie og persille, samt pommé saute og kantarel sauce.
Helstegt hjortekølle med grøntsager fra lammefjorden, små ristede kartofler og svampe sauce.

Desserter

Fransk chokolade kage hertil ristede hasselnødder og vanijie is.
Hvid chokolade mousse, chokolade is sprød butterdej marineret frugt og vanilije sirup.
Hindbær Creme bruleé med mynte sirup samt sprød nødde kiks.
Tiramisu med mocca creme og amaretto sirup.
3 slags oste serveret med oliven, løg marmelade og ristet rugbrød.

Natmad

Rød karry suppe med kokosmælk, kylling, peanuts og koriander.
Charcutteri fad med div. Pølser, oste og specialiter serveret med hjemmebagt brød.
Sandwich med laks/ kylling bacon serveret med sprød salat tomat, agurk og spirer.
Rullepølse med rødløg og sky, lun leverpostej med champignon og bacon hertil rugbrød.
Små lune frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat.

Kontakt Kongekilden