Firmafesten i Dyrehaven

Lad os stå for jeres næste firmafest?

Midt i den smukke Dyrehaven, kun 10 minutter fra det pulserende København og alligevel langt fra byens støj, ligger Kongekilden i idylliske omgivelser. Intet sted er smukkere til at afholde årets sommer eller firmafest med udsigt over engen, dyrene og kig til galopbanen. I kan feste alene eller sammen med andre, det er helt op til jer.

Firmafesten byder blandt andet på Champagne, FRI BAR, lækker buffet og dessert. Efter middagen, kaffe/the og avec, spiller husets DJ op til dans – og vi garanterer et fyldt dansegulv.

På Kongekilden er der masser af plads – helt op til 350 personer. Ønsker i udendørsaktiviteter kan vi også tilbyde dette på begge af vores store terrasser. Vi sætter en dyd i at skabe den bedste oplevelse for gæsterne og sætter altid jeres ønsker højest. Lad os sammensætte jeres næste firmafest helt ned til mindste detalje – naturligvis i samarbejde med jer.

– Velkomstbobler
– Buffet eller menu
– Øl, vand & vin
– Kaffe/the
– Congac & bailey
– Øl, vand, vin & spiritus
– DJ & Natdiskotek

995,-
ex moms

Ønsker i cocktailbar oven i med 3-4 valgfrie cocktails er der en merpris på kr. 150,- ex moms.

Vi ved hvordan jeres næste fest bliver en succes!

Lidt om omgivelserne:

Når man tænker på at planlægge en firmasommerfest, så er Nordsjælland et oplagt valg. Der er flere smukke og unikke steder i området, men ingen kan matche den idylliske beliggenhed og den professionelle service, som Kongekilden i Dyrehaven kan tilbyde.

Dyrehaven er en af de mest populære attraktioner i Nordsjælland, beliggende tæt på byerne København, Lyngby og Gentofte. Det er en naturskøn park med masser af dyreliv, vandrestier og historiske monumenter. Det er også et populært sted for sommerfester, da det giver deltagerne mulighed for at nyde den smukke natur, mens de fejrer og netværker.

Kongekilden er en restaurant beliggende i Dyrehaven, som har fokus på at servicere selskaber, herunder sommerfester og events. Stedet har en historie, der går tilbage til 1800-tallet og har været vært for utallige firmaarrangementer og andre specielle begivenheder.

Restauranten er et unikt sted, med en smuk beliggenhed og en rustik charme, der gør det til den perfekte venue for en firmasommerfest. Vi har god plads, så det er ideelt for både små og store selskaber. Køkkenet serverer en lækker og varieret menu, og der er mulighed for at tilpasse menuen til det enkelte firmas ønsker.

Kongekilden har også et professionelt team, der er dedikeret til at hjælpe med at planlægge og gennemføre sommerfesten. De vil sørge for, at alt er perfekt, fra maden til den sidste detalje, så det eneste, deltagerne skal bekymre sig om, er at nyde dagen og have det sjovt.

I alt er Kongekilden i Dyrehaven en unik og smuk venue, der er ideel til at afholde firmasommerfester og andre specielle begivenheder. Beliggenheden i den naturskønne Dyrehaven, kombineret med den professionelle service og lækre mad, gør det til et oplagt valg for firmaer, der ønsker at fejre deres sommerfest i Nordsjælland.

Kontakt os

Kongekilden

Selskaber & Events

Enghavevej 8

2930 Klampenborg

Telefon: 39 63 31 01

E-mail : info@kongekilden.dk