Menu
FORRETTER
Crudo af sandart med sauce verde, friske ærter, sprød agurk, raps olie og mizuna.
Stegt kammusling, syrnet fløde med purløgsolie, æble, agurk og dild.
Grillede hvide asparges, smør sauce med krabbe, fingerlime og purløg skilt med grøn olie. (maj-juli)
Tatar af økologisk okse, trøffelmayo, små bitre og sprøde salater og fritteret kartoffel.
Tun tatar, fermenteret yuzu, lime/soya vinaigrette, avocado puré og purløg.
Færøsk koldrøget laks med rygeostcreme, syltede sennepskorn, agurk og malt crumble og urter.
HOVEDRETTER
Kalvemørbrad, selleri puré, grønne asparges, rødvinssauce. Hertil små kartofler med purløgs pesto og sommer salat.
Unghanebryst, grønne asparges, svampesauce med purløg og kartoffel puré med sprød kartoffel.
Hjortefilet i persille rasp med gulerods puré, brændte løg, trøffel sauce. Små kartofler med havsalt og rosmarin.
Helstegt oksefilet, selleri puré, Madagaskar sauce, broccolini. Små kartofler med rosmarin og persille.
Kuller, blomkål, sauce på røget vesterhavsost, spinat og friske ærter. Små kartofler med dild.
DESSERTER
Kongekildens ‘baked Alaska’ med is, jordbær kompot og italiensk marengs.
Chokolade cheesecake, hindbær sorbet, brændt hvid chokolade & honning tuille.
Panna cotta creme, jordbær i egen coulis, tuille med citronskal og jordbærstøv.
Tærte med rabarber, pisket fed cremefraiche med vanilje og citron,
brændt hvid chokolade, hyldeblomst is.
Koldskål med jordbæris og honning tuille.


Kontakt os
Kongekilden
Selskaber & Events
Enghavevej 8
2930 Klampenborg
Telefon: 39 63 31 01
E-mail : info@kongekilden.dk