PROVENCE BUFFET

Indeholder:

KOLDE RETTER

– Fransk landskinke med pickles.
– Lakse tartar rørt med sennep, dild, agurk og citron.
– Grøn salat med gedeost og syltet rødløg.
– Nicoise salat.

VARME RETTER

– Helstegt oksefilet med provence krydderurter.
– Ratatouille med varme krydderurter.
– Fennikel dampet i smør og pernot.
– Gratineret blomkål med rasp og citron.
– Pommes rissolet vendt med estragon.

DESSERTER

– Vanille fromage med råmarineret skovbær.
– Udvalg af franske oste med kompot og kiks.

Der er hjemmebagt surdejsbrød og smør til buffeten.
Pris pr. couvert kr. 345,-

Kontakt os

Kongekilden Restaurant,

Selskaber & Festlokaler

Enghavevej 8

2930 Klampenborg

Phone: 39 63 31 01

E-mail : hh@kongekilden.dk