Fest buffet
Kolde retter
– Bagt laks rørt med rygeost og radiser.
– Perlehøne terrin med svampe mayo og syltet rødløg.
– Kartoffelsalat vendt i peberrod og ærter.
– Bønnesalat med skalotter, citron og ristet bacon.
Varme retter
– Langtidsbagte tomater med salsa verde.
– Lun kartoffelkompot rørt med fløde og krydderurter.
– Helstegt kalvefilet marineret i hvidløg og rosmarin.
– Confiteret kyllingelår i hvidvin-fløde sauce.
Desserter
– Fransk chokoladekage med vanillecreme og rabarberkompot.
– Nordiske og franske oste med kompot og kiks.
Der er hjemmebagt surdejsbrød og smør til buffeten.
Pris pr. couvert kr. 445.-
Kongekilden Restaurant,
Selskaber & Festlokaler
Enghavevej 8
2930 Klampenborg
Phone: 39 63 31 01
E-mail : hh@kongekilden.dk